Interieurbouw Amstelveen

Start/Interieurbouw Amstelveen
Interieurbouw Amstelveen 2017-05-05T10:33:49+00:00

Interieurbouw Amstelveen

Bent u in de regio Amstelveen op zoek naar een wandkast op maat, een kantoorinrichting met een eigen huisstijl of naar een bijzondere maatkeuken? Of wilt u eindelijk eens die inloopkast, garderobe? Of wilt u een nieuwe ontvangstbalie in uw winkel of ontvangstruimte, die voldoet aan de nieuwste arbo-wensen en al dan niet aangevuld wordt met moderne beeldschermpresentaties?

Hiervoor bent u in Amstelveen bij Klassewerk Interieurbouw aan het juiste adres. Wij zijn meesters in maatwerk. Voor complete interieurbouw zit u bij ons helemaal goed. Neem gewoon direct contact op met Klassewerk Interieurbouw. We bespreken graag vrijblijvend uw wensen. Daarbij mag u bij voorbaat rekenen op onze kennis en passie om u van het best mogelijke te voorzien. We maken uw wensen graag waar.

Interieurbouw Amstelveen

Een nieuwe winkelinrichting in Amstelveen

Een winkelinrichting draagt in belangrijke mate bij aan uw verkoopsucces. Dat mochten we in Amstelveen al vaak mee helpen ondersteunen. We maken kasten op maat, zorgen voor maatwerk meubels en kunnen de meubels op maat volledig verwerken in de totale interieurbouw. Uw idee vertalen we naar een kwalitatief eindproduct in hout, metaal, kunststof al dan niet in combinatie met glaswerk. Het toepassen van LED-verlichting begint al een specialiteit van ons te worden! Schakel ons in en u bent verzekerd van de optimale realisatie van uw wensen. We leggen u graag in een persoonlijk gesprek meer uit over de mogelijkheden die we u te bieden hebben.

Wilt u weten wat we in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Ga dan het gesprek met ons aan. We luisteren graag naar uw wensen en vertalen deze naar een praktische oplossing. Nieuwsgierig wat wij al gedaan hebben? Bekijk ons portfolio.

Contact opnemen met Klassewerk Interieurbouw Amstelveen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u bij Klassewerk Interieurbouw kunnen bieden op het gebied van interieurbouw en maatwerk meubels? Bel ons dan eens op telefoonnummer 020-345 39 37