Interieurbouw Amsterdam

Start/Interieurbouw Amsterdam
Interieurbouw Amsterdam 2017-10-03T14:48:54+00:00

Interieurbouw Amsterdam

Bent u in de regio Amsterdam op zoek naar een wandkast op maat, een kantoorinrichting met een eigen huisstijl of naar een bijzondere maatkeuken? Of wilt u eindelijk eens die inloopkast, garderobe? Of wilt u een nieuwe ontvangstbalie in uw winkel of ontvangstruimte, die voldoet aan de nieuwste arbo-wensen en al dan niet aangevuld wordt met moderne beeldschermpresentaties?

Hiervoor bent u in Amsterdam en omgeving bij Klassewerk Interieurbouw aan het juiste adres. Wij zijn meesters in maatwerk. Voor complete interieurbouw zit u bij ons helemaal goed. Neem gewoon direct contact op met Klassewerk Interieurbouw. We bespreken graag vrijblijvend uw wensen. Daarbij mag u bij voorbaat rekenen op onze kennis en passie om u van het best mogelijke te voorzien. We maken uw wensen graag waar.

Interieurbouw Amsterdam

Interieurbouw Amsterdam

De binnenstad van Amsterdam is regelmatig het toneel van verandering in winkels en horeca. U ziet dan aan het begin van een seizoen het horeca meubilair veranderen. Er is een nieuwe eigenaar van een zaak. De winkelinrichting wordt op de schop genomen en kasten op maat worden gemonteerd. De kans is groot dat u medewerkers van Klassewerk Interieurbouw aan het werk ziet. Weet u al wat u aan ons heeft? Dan zien we u graag om een volgende opdracht met u te bespreken. Wellicht zoekt u een nieuwe kantoorinrichting, kasten op maat of maatwerk meubels. Laat ons uw wensen horen en wij zorgen voor de uitvoering bij u in Amsterdam.

Wilt u weten wat we in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Ga dan het gesprek met ons aan. We luisteren graag naar uw wensen en vertalen deze naar een praktische oplossing. Nieuwsgierig wat wij al gedaan hebben? Bekijk ons portfolio.

Contact opnemen met Klassewerk Interieurbouw Amsterdam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u bij Klassewerk Interieurbouw Amsterdam kunnen bieden op het gebied van interieurbouw en maatwerk meubels? Bel ons dan eens op telefoonnummer 020-345 39 37