Interieurbouw Schiphol

Start/Interieurbouw Schiphol
Interieurbouw Schiphol 2017-05-05T10:34:08+00:00

Interieurbouw Schiphol

Bent u in de regio Schiphol op zoek naar een wandkast op maat, een kantoorinrichting met een eigen huisstijl of naar een bijzondere maatkeuken? Of wilt u eindelijk eens die inloopkast, garderobe? Of wilt u een nieuwe ontvangstbalie in uw winkel of ontvangstruimte, die voldoet aan de nieuwste arbo-wensen en al dan niet aangevuld wordt met moderne beeldschermpresentaties?

Hiervoor bent u in Schiphol en omgeving bij Klassewerk Interieurbouw aan het juiste adres. Wij zijn meesters in maatwerk. Voor complete interieurbouw zit u bij ons helemaal goed. Neem gewoon direct contact op met Klassewerk Interieurbouw. We bespreken graag vrijblijvend uw wensen. Daarbij mag u bij voorbaat rekenen op onze kennis en passie om u van het best mogelijke te voorzien. We maken uw wensen graag waar.

Interieurbouw Schiphol

Interieurbouw Schiphol

Bij Klassewerk Interieurbouw Schiphol en omgeving werken we voor particuliere en zakelijke klanten. Voor klanten in Schiphol en omgeving maken we bijvoorbeeld de meubels op maat. Precies dat item in uw interieur dat past bij de overige inrichting. Voor zakelijke klanten mochten we al veel projecten verzorgen. We zorgen  bij bedrijfsinterieur bijvoorbeeld voor dat u net dat stukje extra heeft dat uw zaak de juiste uitstraling geeft. Kasten op maat nodig bij uw bedrijfs- of winkelinrichting? Dat maken we precies op maat en volgens uw eisen en wensen.

Wilt u weten wat we in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? We leggen u graag in een persoonlijk gesprek meer uit over de mogelijkheden die we u te bieden hebben. We luisteren graag naar uw wensen en vertalen deze naar een praktische oplossing. Nieuwsgierig wat wij al gedaan hebben? Bekijk ons portfolio.

Contact opnemen met Klassewerk Interieurbouw Schiphol

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u bij Klassewerk Interieurbouw Schiphol kunnen bieden op het gebied van interieurbouw en maatwerk meubels? Bel ons dan eens op telefoonnummer 020-345 39 37