Meubelbouw

Start/Wat doen wij?/Meubelbouw
Meubelbouw 2017-03-29T09:24:56+00:00

Meubelbouw

Meesters in maatwerk!

Heeft u een bijzondere kast in gedachten? Een speciale tafel? Een bijzondere verbouwing? Van uw ontvangstruimte? Uw woonkamer, uw zolder?

Waar mensen aangenaam willen wonen of succesvol thuis of op kantoor willen werken, daar verzorgen wij de juiste inrichting, geheel op maat. Met altijd de puntjes op de i. Niets verslaat het echte meubelwerk van Klassewerk. En de prijs ervoor blijkt verrassend betaalbaar.

Uw idee vertalen we naar een kwalitatief eindprodukt in hout, metaal, kunstof al dan niet in combinatie met glaswerk. Het toepassen van LED-verlichting begint al een specialiteit van ons te worden! Met gevoel voor design werken we uw plannen uit. We denken bovendien gelijk mee met de praktische toepassingen ervan.

Ons werk in de museale en tentoonstellingswereld heeft ons het juiste gevoel voor stijl en vorm meegegeven. En ons werk in de interieurbouw bracht ons de kennis bij voor degelijkheid en gebruiksgemak. Deze bijzondere combinatie van gevoel en verstand treft u niet vaak aan.

Samen komen we tot juist dat gewenste eindresultaat, dat uw én onze naam eer aan doet!

Ons werk

Wat zeggen onze klanten

Na eindeloos meten en zoeken naar kant-en-klare afhaalkasten voor ons oude huis zonder rechte muren werden wij door vrienden op Klassewerk geattendeerd. Wat een opluchting!
Een team van vakkundige, vriendelijke en hardwerkende lui, die van de hoed en de rand weten wat op maat maken betekend. Klassewerk heeft al onze wensen tot in de laatste puntjes gerealiseerd en we zijn uitermate blij met onze nieuwe klerenkasten, trapkast en studeerkamer.

Wat een verschil met de service en kasten van een meubelboulevard. De volgende keer komen we meteen naar jullie toe!”

M. Vernède, Utrecht